Kadınlardan Kitap Okuma Hareketi

Kitaba ve okumaya verdiği önemle kitap durakları, hastanelere kitaplık, okul kütüphaneleri, kahvemiz evimiz gibi pek çok farklı projeye de imza atan İzmit Belediyesi, Kocaeli Kadın Gazetesi tarafından başlatılan “Okuma Hareketi”ne de destek veriyor.

HAREKET BELSA’DAN BAŞLADI

Kitap Okuma Hareketi  Belsa 9. katta başlatılan etkinlik kapsamında ilk kitap analiz programı tarihçi yazar Nermin Taylan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yazarın araştırma kitabı olan Kabe-i Muazzama Tarihi ve Osmanlı Padişahlarının Hizmetleri isimli kitabı okuyarak etkinliğe katılan kadınlar, yazar Nermin Taylan’ı ilgiyle dinledi. Soru cevap bölümünün ardından yazar kitabını imzaladı.

Kocaeli Kadın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Tektaş “internet teknolojileri hayatımıza girdiğinden beri kitapla aramıza giren mesafeyi kaldırıyoruz. Gazetemiz bünyesinde devam eden kitap kulübümüzün bu yeni çalışmasıyla okurlarımızı yazarlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Her zaman yanımızda olan ve çalışmalarımızda bizden desteğini esirgemeyen İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817