KADINLAR,KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDULAR
 İzmit Kadın Meclisi’ne Anadolu Kadınları konuk oldu. Hatice Oruncak başkanlığındaki Anadolu İlleri Dernekler Birliği Kadın Kolları üyeleri İzmit Kadın Meclisi’ni ziyaret etti.  Belsa B  Blok 9. katta bir araya gelen kadınlar, sohbet ederek birlikte yapabilecekleri işler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hatice Oruncak, Anadolu’nun pek çok şehrinden temsilcilerle oluşturdukları birliği daha iyi tanıtmak ve her şehirden temsilcinin bulunmasını sağlamak için çalıştıklarını söylerken İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek”  İzmit, konumu itibarıyla yoğun göç alan bir şehir. Yoğun  göçle birlikte ortaya bazı sorunlar da çıkabiliyor. Sivil toplum örgütleri olarak işbirliği içinde sorunların çözümüne katkımız olacağına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817