Kaleyi İçten Fethediyor

Her an seçim olacakmış gibi çalışmalara devam eden İYİ Parti’de, yeni üye kayıtları ve mahalle oluşumlarına da hız verildi.

Güner Çiçekli, fırsat buldukça gelen davetleri kabul edip partiye katılım yapmak isteyen aileleri ziyaret ediyor. Ziyaret sırasında yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlatan Güner Çiçekli, istek üzerine de yaşları uygun olan aile fertlerinin üyelik kaydını gerçekleştiriyor.

Bu konuda iddialı olan Çiçekli’nin zaman zaman da iş yerine gelen ve partiye katılmak isteyen vatandaşlar, kısa süreli görüşme sonrasında formlarını doldurarak aileye katılıyorlar.

Güner Çiçekli, son aylarda partiye olan katılım ve ilginin beklenenin çok üzerinde olduğun da ifade ederek, “Ben ve arkadaşlarım saha çalışmalarında büyük ilgiyle karşılanıyoruz ve halk umut olarak gördükleri partimize sarılıyorlar. Üye çalışmalarında hiç zorlanmadan kayıt yapıyor, aileyi büyütüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817