Kan, hemşehrilerini unutmadı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Bekirpaşa’da esnaflık yapan hemşehrilerini ziyaret etti. İlk olarak Eren Perde’nin sahibi ve aynı zamanda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Şentürk’ü işyerinde ziyaret eden Başkan Cengiz Kan’ın gündeminde geçtiğimiz günlerde Kandıra’da yapılan Gıda Tarım Hayvancılık ve Harman Sonu Panayırı vardı. Erdoğan Şentürk ve diğer Kandıralı esnaftan Yakup Karaaslan, Yasin Küçükyılmaz ve Halit İnal panayırın çok keyifli geçtiğini belirterek, Cengiz Kan’a teşekkür etti.

ESNAF MEMNUN KALDI

Başkan Cengiz Kan, daha sonra İzmit Elektrikçiler Odası Başkanı ve Kocagöz Elektrik’in sahibi Mustafa Kocagöz’ü ziyaret etti. Kocagöz, Cengiz Kan’ın ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını belirtti. Son olarak Karaaslan Ayakkabıcılık’ın sahibi Yakup Karaaslan ile Taşkınlar Kardeş Lokantası ve aynı zamanda Kocaeli Yenişehir Kulübü 2. Başkanı Yavuz Taşkın’ı ziyaret eden Cengiz Kan, hayırlı işler diledi. Kandıralı esnaf da ziyaretlerinden dolayı Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a teşekkürlerini sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817