“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’yı Dünyaya Tanıttı”

 Bu kapsamda Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği ile Vira Kültür Sanat ve Gençlik Spor Derneğinin düzenledikleri Kocaeli 1. Uluslararası Müzik ve Dünya Halk Dansları Festivaline destek veren Başkan Ünal Köken, festivalde yer alan 750 dansçıyı Kandıra’da ağırladı.

“Festival Ekibi Mavi Bayraklı Bağırganlı’yı Seçti”   

“7 gün boyunca sürecek olan  1. Uluslararası Müzik ve Dünya Halk Dansları Festivaline 18 dünya ülkesi katılıyor. Kandıra’nın eşsiz doğası ve sahillerinin ününü duyan festival üyeleri, denize girmek için Kandıra Bağırganlı plajını seçti. “


“Başkan Ünal Köken, Kandıra’yı Uluslararası Platformlara Taşıyor”

Geçtiğimiz ay mavi bayrak özelliğini kazanan Bağırganlı sahilimiz ilçemize 18 ayrı ülkeden gelen turistlerimiz tarafından beğeni kazandı diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, turizm ve barış adına düzenlenen festival programlarına büyük önem verdiklerini dile getirdi. Kültürler arası etkileşim ve tanıtımın sağlandığı bu programların Kandıra için büyük fırsatlar olduğunu ve Belediye olarak hem ülke hem de ilçemizin prestijini dünya kamuoyununa daha iyi yansıtmak amacıyla çalışmalarının süreceğini vurguladı.

Başkan Ünal Köken, yaptığı konuşmanın ardından Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olan Kandıra’nın sahil ve plajlarıyla ünlendiğini belirtti. Turizmin dünya barışının önemli bir ayağını oluşturduğunu anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  festival kapsamında ilçemizi seçen tüm misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kardeşçe barış içinde yaşamak çok güzel bir duygu. Barışa ve huzura sahip çıktığımızda yarınlarımız güven içinde olacaktır dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817