KANDIRA'DA ÖĞRENCİLERE  501 BİSİKLET
 Kandıra Belediyesi  ve İzmit Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Kandıra'da 5. sınıfta eğitim gören  501 öğrenciye bisiklet hediye ediliyor.  Öğrencilere sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmaya yönelik, bisiklet kullanımı özendirmek amaçlı yürütülen proje İzmit Belediyesi'nin de desteğiyle Kandıra Belediyesi  tarafından organize ediliyor.


Hediye edilen bisikletler aracılığıyla öğrencileri, ''Haydi çocuklar bisikletle okula'' sloganı ile, eğitime  teşvik etmenin amaçlandığı  projede, ''Kandıra'yı seviyorum, bisiklete biniyorum'' sloganı ile de çevre bilinci oluşmasına katkıda bulunulması planlanıyor.

13 Mayıs Çarşamba günü, saat: 15.30 Kandıra'da Kaymakam Mehmet Sarıcan Stadında yapılacak olan dağıtım töreninde  19 Ortaokuldan toplam 501 öğrenciye bisikletleri hediye edilecek. Hazırlıkları süren dağıtım törenine öğrencilerin yanı sıra Kandıra halkı da katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817