Kandıra’da panayır zamanı

Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı renkli görüntülerle açıldı. Panayırın ilk gününde en iyi yoğurt üreticilerine ödülleri verildi

Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen  ve 3 gün sürecek Gıda, Tarım, Hayvancılık ve  Harmansonu Panayırı  başladı. Açılış törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, 30 Ağustos tarihi itibariyle emekliye ayrılacak olan Derince Merkez Eğitim Komutanı Ali Kocatürk, Kandıra Jandarma Bölük Komutanı İlker Emirze, Kandıra Emniyet Müdür Vekili Ali Çalışkan, Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, köy muhtarları ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Herkese hitap ediyor

Panayırın açılış konuşmasını yapan Başkan Cengiz Kan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken, bu tarz kültürel organizasyonların önemine değindi. Kandıra’nın geçim kaynağının tarım olduğunu belirten Başkan Kan, 7’sinden 70’ine kadar herkesin katılım göstereceği program hazırladıklarını söyledi ve bir haftadan beri gecesini gündüzüne katarak çalışan  Kandıra Belediye personeline teşekkür etti. Konuşmasının ardından Cengiz Kan ve  protokol üyeleri, tek tek stantları gezerek zirai aletler hakkında bilgi aldı.

Üreticilere ödül

Coşkulu bir başlangıç yapan Gıda Tarım Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı kapsamında düzenlenen en iyi yoğurt üreticisi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. 303 puanla 1. olan Vahdettin Soydan’a  ödülünü Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 274 puanla 2. olan Sami Altaş’a ödülünü AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, 265 puanla 3.olan Mehmet Duysak’a ödülünü Derince Merkez Eğitim Komutanı Ali Kocatürk takdim etti. Ödül töreninin ardından birinci gün etkinlikleri sona ererken, belediye tarafından hazırlanan anı defteri katılımcılar tarafından dolduruldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817