KAPALI YÜZME HAVUZU DERİNCE’YE DEĞER KATACAK
muhtarları ile istişare

Derince’de her ay düzenli olarak farklı bir mahallede gerçekleşen muhtarlar toplantısı bu kez Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un öncülüğünde düzenlenen son toplantıya 17 mahalle muhtarı katılarak, ilçedeki gelişmeleri değerlendirdi. Her ay farklı bir mahallede bir araya gelen muhtarlar bu toplantılarda, belde sakinlerinin talep ve önerilerini aktarma imkanı bularak, sorunlarına hemen çözüm bulabiliyor.

 

Havuz alanında incelemeler

Son derece verimli geçen toplantının sonunda ise katılımcılar tarafından yapım çalışmaları devam eden Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulunuldu. Havuzun tamamlanmasıyla birlikte bölge için artı değer oluşturacağını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Derince artık prestij projelerle birlikte Kocaeli’nin cazibe merkezleri arasındaki yerini almaya başladı. İnanıyorum ki bu havuz inşaatı tamamlandığı zaman hem ilçemize artı değer kazandıracak, hem de buradan milli sporcular çıkacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817