Kar yağışı Körfez’de güzellikleri de beraberinde getirdi
 KÖRFEZ’DE KAR BAŞKA BİR GÜZEL

Etkisini gösteren kar yağışı ile beraber Körfez bembeyaz bir örtüyle kaplandı. Yeşil alanların, ağaçların, binaların üstünün karla kaplanmasıyla kentte muhteşem kar manzaralar oluştu. Körfez Belediyesi ekiplerinin gece gündüz çalışmaları ile yolların açık kalmasının sağlandığı kentte, kartpostallık görüntüler oluştu. Kar yağışı ile oluşan eşsiz görüntüler, Körfez’e bambaşka bir hava kattı.

EN ÇOK ONLAR SEVİNDİ

Her mevsimi ayrı bir güzel olan Körfez’de kar eşsiz manzaraları beraberinde getirdi. Üç gündür Körfez’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına en çok çocuklar sevindi. Gece başlayan ve günün ilerleyen saatlerine kadar devam eden kar yağışı sonrasında eldivenlerini montlarını giyen çocuklar soluğu sokakta aldılar. Kar topu oynayacak çocuklar zaman zaman karın üzerine yatarak keyfini çıkardılar.

KÖRFEZ BELEDİYESİ, VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Ayrıca, köyler dahil 36 mahallede çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ana halterlerde trafiğin sorunsuz akmasını sağlarken, ara sokaklarda ise Temizlik İşleri Müdürlüğünde tuzlama çalışması yapıldı. Özellikle yüksek rakımlı İlimtepe, Yukarı Hereke ve Köyler bölgesinde yollarda ekipler kar kürüme ve tuzlama çalışması yaptı. Etkili olan yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarıyla ilçe halkını mağdur etmeyen Körfez Belediyesi, vatandaştan tam not aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817