Karabalık, “Kartepe’nin kazanması için elele vereceğiz”
 Her akşam ilçenin farklı bir köşesinde Kartepelilerle biraraya gelen ve destek isteyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam da Arslanbey Orta Mahalle’de kahve toplantısında bulundu. Halen kendisi ile birlikte 6 aday adayının Kartepe’ye hizmet için aday olduğunu hatırlatan Başkan Karabalık, “Kim aday olursa olsun hepimiz Kartepe’nin kazanması için el ele vereceğiz” dedi.

 

Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon programları kapsamında yoğun bir gün geçiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Arslanbey’de bir dizi temaslarda bulundu. Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Karabalık, göbekbağı projesi kapsamında hoş geldin bebek ziyaretlerinde bulundu. Yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret edip ailelerine göz aydınlığı dileğinde bulunan Başkan Karabalık, Murat ve Betül Sağlam çiftinin ikiz bebekleri ile Muammer ve Hamiyet Tosun’un bebeklerini kucağına alıp sevdi. Hastalara geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştiren başkan asker evlerini ziyaret edip asker ailelerinin hatırını da sordu.

 

Yatsı namazı sonrası Arslanbey Orta Mahalle’de kahve toplantısında bölge halkı ile bir araya gelen Başkan Karabalık’a SKM Başkanı Muharrem Top, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri, meclis üyeleri muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri de eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yöneticilerin önünü açan Ak Parti belediyecilik anlayışı sayesinde gerçekleşen hizmetlerin geniş bir yelpazede Kartepe halkına da sunulduğunu kaydeden Başkan Karabalık, yerel yönetici meziyetlerinden bahsetti.

 

Siyasette insan ilişkilerindeki samimiyete değinen Başkan Karabalık, “ ‘Millete hizmetkarlığa geldik’ diyen dünya lideri Başbakanımız, belediye başkan adaylığı için milletin istediği kişiyi sizin önünüze aday olarak koyacak. İnşallah önünüze koyulan isim hayırlı olur. Bugüne kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kim aday gösterilirse hepimizin taahhüt ettiği gibi hepimiz bir olup, birlikte olup, bir yürek olacağız. Gayet tabi Kartepe’de partimizin kazanması, Kartepe’nin kazanması Kartepe’nin gelişmesi için el ele gönül gönüle verip yollara düşeceğiz. Bu başarıyı ve başarı çıtasını artırmak için çalışacağız. Hizmetteki başarı çıtasını artıracak çalışmalar içerisine gireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817