Karabalık, “Nerede sorun varsa hepsiyle ilgileniyoruz”

 

Kartepe halkı ile sık sık biraraya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelindeki site ziyaretleri kapsamında önceki akşam da Hasanpaşa Mahallesi’nde Sudeks Busekent Sitesine konuk oldu. Site sakinleri ile buluşan Başkan Şükrü Karabalık’a birim müdürleri, Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, Ak Parti Kartepe İlçe Hasanpaşa Mahalle Başkanı Bilal Kaya da eşlik etti.

 

Site sakinleri ile sitenin kamelyasında akşam saatlerinde biraraya gelen başkanı Hasanpaşa Mahallesi'ndeki 119 haneli Sudeks Busekent Sitesi Yönetim Başkanı İbrahim Gençoğlu ağırladı. Genelde ulaşım, alt yapı ve aydınlatma konularında kendilerine iletilen sıkıntıları dinleyen Başkan Şükrü Karabalık, site sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı. Ulaşım ile ilgili konularda Ukome, alt yapı ile ilgili meselelerle de İsu ve aydınlatma konularında Sedaş ile görüşerek çözüm üretilmesi konusunda takipte bulunacağını ifade etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı kendisine iletilen konuları yakından bildiğini belirterek, “Belediye halkın iradesiyle yönetiliyor. Kartepe Belediyesi olarak nerede bir sorun varsa hepsiyle ilgileniyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her konuda çalışma yapmaktayız. Unutmayın ki çözülemeyecek sorun yoktur. Yeter ki sürekli iletişim halinde olabilelim. İlçemizin her noktasında bir çalışma yapılmakta ve bu nedenle bir şantiye görünümünde. Yapılan düzenlemeler ve çalışmalar tamamlandığında ilçedeki yaşam kalitesi daha da artacaktır. Sizlerde ilçemizin sahip olduğu değerlerin farkında olun, bunları dostlarınızla paylaşın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817