Karabalık Yaşlı ve Hastalara Moral Verdi

Yaşayan tarihlerimiz

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşamki ev ziyaretlerini bölgenin meclis üyeleri ve kanaat önderleri ile gerçekleştirdi. İlk ziyaretini Kızılcıklık Mahallesinde Akarsu Ailesi’ne gerçekleştiren Başkan Karabalık, Hüseyin ve Halime Akarsu ile geçmişe yolculuk yaptı. Dedesi ve babasını da yakından tanıyan Suadiye’nin köklü ailelerinden olan 86 yaşındaki yaşlı çift ile hatıralarını canlandıran Başkan Karabalık, “Geçmişten geleceğe yaşayan birer çınar olan sizlerin hep böyle yaşam sevinç dolu kalplerinizle saadet içinde olmanızı dilerim. Beni çok duygulandırdınız Allah siz daha nice ömürler versin. Yaşayan birer tarihçi gibi eski günleri sizlerle anmak çok güzeldi. Ziyaretinize yine gelerek doyumsuz sohbetinize devam etmek isterim” dedi.

Hastalara Acil Şifa

Ziyaretlerinde hastaları da ihmal etmeyen Başkan Karabalık, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde nekahat dönemlerini geçiren hastalara da acil şifa dileklerini iletti. Meclis üyesi Yusuf Özdemir ile hasta ziyaretlerinin ilkini Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Karabalık Ahmet Kaba’nın evine konuk oldu. KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geçirdiği başarılı beyin ameliyatı sonrası evinde dinlenen Kaba’nın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kartepe Belediye Meclis üyesi Necati Günay’ın felç geçiren babası Naci Günay’ı da tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Başkan Karabalık, acil şifa dileklerini iletti. Ziyaretlerinin son durağında ise umre sonrası hac farizesini de gerçekleştiren Müzeyyen ve Mehmet Okumuş çiftine gerçekleştiren Başkan Karabalık, “Hacılığınızı Allah kabul etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817