Karamürsel’de Karaosmanoğlu sevgisi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, incelemelerde bulunduğu Karamürsel’de esnafın ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Çarşıda alışverişe çıkan vatandaşlar Başkan Karaosmanoğlu’nun sevgiyle boynuna sarılırken, esnaflar da çeşitli ikramlarda bulundu.

ESNAF VE VATANDAŞLA SOHBET

Karamürsel merkezde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ilçe halkı ve çarşı esnafının yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, çarşı esnafını dolaştı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Tüm gününü Karamürsel’e ayıran Başkan Karaosmanoğlu, karşılaştığı her vatandaşa ve ziyaret ettiği her esnafa hizmetlerden olan memnuniyetlerini sordu.

SEVGİYLE BOYNUNA SARILDILAR

Yaşlıların ellerini öpen ve hayır dualarını alan Başkan Karaosmanoğlu, esnafa da hayırlı işler diledi. Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım ve beraberindekilerle çarşıyı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği her iş yerinde ikramlarla karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu’na sevgiyle sarılan Karamürselliler, ‘’Gönlün hep neşeyle dolsun. Kocaeli’nin Karamürsel’in sevgileri senin gibi güzel Başkan’a helal olsun’’ ifadesini kullandı.

KARAMÜRSEL’İN GÜZEL İNSANLARI

Karamürsel halkının gösterdiği yakın ilgi ve sevginin kendisini duygulandırdığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz Kocaeli’ni, Karamürsel’i ve Karamürsellileri çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz. Karamürsel’in güzel insanları hizmetin de en güzeline layıktır. Ziyaretlerimizde Karamürsellilerin hizmetlerimizden olan memnuniyetlerini dile getirmesi en büyük mutluluğumuzdur. Karamürsel’e ve Karamürsel halkına hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817