KARAOSMANOĞLU: BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
 Sahada cesaretini, zekâsını ve yeteneklerini birleştirerek U-17 Türkiye Şampiyonu olan Çayırovaspor Futbol Takımı oyuncuları ve idarecileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldular. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, KASKF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kalıntaş ve Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdettin Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Şampiyon olan sporcularımızı ve teknik heyeti kutlarım. Bu başarı tesadüfen elde edilmiş değildir. Emeğin, aklın ve inanmışlığın sonucudur. İnanıyorum ki sporcularımız daha büyük başarılara imza atar ve milli takım düzeylerine kadar yükselir” dedi.

 

“TESİSLEŞMENİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

72 İlden 121 takımın mücadele ettiği şampiyonada Kocaeli’den ilk defa amatör bir takımın U-17’de Türkiye Şampiyonu olmasının ilimizde yapılan spor yatırımlarının da etkili olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Tesisleşme de geldiğimiz noktayı geçmiş yıllara göre çok iyi buluyorum. Ancak bu çıtayı daha yukarılara çekmek için çalışma yapıyoruz. Özellikle futbolda doğal çim sahalarının artmasını istiyorum. Tesisleşmede attığımız adımlar, başarılı oyuncular ve teknik yönetimle birleşince başarılar da kendiliğinden geliyor” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu şampiyon olan oyuncuları tek tek tebrik ederken, kendilerinden daha büyük başarılar beklediğini de söyledi. Eğitim hayatlarını da ihmal etmemelerini konusunda futbolcuları uyaran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  “Centilmenlik ve başarı bir arada olduğun da daha kıymetli oluyor. İnsana saygının ön plana çıktığı bir spor hayatımıza renk verir” hatırlatmasını da yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817