Karaosmanoğlu Beyaz Ay Derneği Ziyaret
 AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ve program sorumlularının bulunduğu ziyarette engelli vatandaşlar yapılan çalışmaları değerlendirirken, talepleri başkanlar tarafından çözüm odaklı cevaplandırıldı.

 

ÇAYIROVA’DA ENGELLERİ AŞTIK

Beyaz Ay Derneği Çayırova Şubesinde gerçekleştirilen ziyarette kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova’da engelleri aştıklarını söyledi. Bireysel farklılığı olan vatandaşlar için birçok çalışmaya hayat verdiklerini ifade eden başkan Akbaş, bu çalışmaların ülke genelinde AK Parti iktidarı ile gerçekleştirildiğini söyledi.

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, gerçekleştirilen ziyarette hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmaların her zaman takdirle karşılandığını vurgulayan Demirci, bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Her zaman engelli vatandaşlarla yakın bir ilişki içerisinde olacaklarını söyleyen başkan adayı Demirci, Çayırova’da engelli vatandaşlar için güzel projeleri hizmete dönüştüreceklerini de sözlerine ekledi.

 

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ ÇAYIROVA’DA HİZMET VERECEK

Beyaz Ay Derneği ziyaretinde Çayırova’da yapılacak bazı çalışmalara değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, engelli yaşam merkezi projesini ilçeye kazandıracaklarını söyledi. Bireysel farklılığı olan vatandaşlara engelli değil özel evlatlarımız, özel kardeşlerimiz olarak hitap eden başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalarda bireysel farklılığı olan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma adına bir yol izlediklerini kaydetti.

 

SİZLER, BİZİM ÖZEL EVLATLARIMIZ VE KARDEŞLERİMİZSİNİZ

Ayrıca Karaosmanoğlu, “Engelli değil, özel evlatlarımızın, özel kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için birçok çalışmaya imza attık. Kocaeli ilimizin her bir ilçesinde bireysel farklılığı olan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız oldu. Çayırova’da yapılan çalışmaları hep birlikte görüyoruz. Bu anlamda belediye başkanımız Ziyaettin Akbaş’a teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerimizi başkan adayımız Şevki Demirci kardeşimizle de sürdüreceğiz. Başbakanlığımız, bakanlığımız ve belediyeler olarak, sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Hep birlikte sorunlara eğilerek çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından engelli ailelerinin talepleri dinlendi. Yapılan çalışmaların yanı sıra ulaşım konusundakiyenilikler için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, yeni düzenlemelerin ardından halk otobüslerine tekerlekli sandalyeler ile binebildiklerini ve ulaşım sorunlarının çözüldüğünü kaydettiler.

 

HAYIRLI İŞLER

Beyaz Ay Çayırova Şubesi ziyaretinin ardından Fatih Caddesi’nde esnaflarla buluşan başkanlar, hayırlı işler temennilerinde bulundu. Girilen her bir işyerinde güler yüzle karşılanan başkanlar, esnaflarla fikir alışverişinde bulundular. Akşam saatlerine kadar devam eden programın içerisinde Yenimahalle Merkez Camii ve Çayırova Çarşı Camii cemaati ile de bir araya gelen başkanlar, programı burada noktaladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817