KARAOSMANOĞLU: BÜYÜK BİR MEDENİYET KÜLTÜRÜMÜZ VAR
  

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tokatlılar Derneği ve Mobilyacılar Odası yönetimleriyle bir araya geldi. Terörün dünya üzerinde etkin olduğu bir dönemde ülkemizde iyi yetişmiş gençlere ihtiyacımız olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Üzerinde yaşamımızı sürdürdüğümüz bu altın değerindeki topraklarda büyük bir medeniyet kültürümüz var. Bu tecrübeden faydalanarak dünyaya örnek projeler ve bunları hayata geçirecek bir nesle gelecekte ihtiyacımız var” dedi.

 

“MAZLUMLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’nin adaletsizliklere karşı sesini yükselten ve dünyanın en cömert ülkesi olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Mültecilere kucak açma konusunda halkımız ve devletimiz üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bu yardımseverlik ruhunun kaynağı Anadolu’dur ve milletimizin ta kendisidir. Tarih bizlere ve sizlere büyük görevler vermiştir. Bakınız Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşü muhakkak ki birilerini rahatsız edecektir. Ancak geçmişimiz bizlerin bu hizmet ve dünya üzerinde mazlumların sesi olması noktasında sayısızca olumlu örneği barındırıyor. Bütün insanımız yanı gemide yaşıyor.  Toplumun ortak sorunlarına karşı hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAK SORUMLULUĞUMUZDUR

Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin ve Mobilyacılar Odası Başkanı Şami Şehrin ile yönetimleriyle bir araya gelmesinde yerel yönetimlerin hizmetleri noktasında önerileri de dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Vatanımızın huzur ve selameti için hayatlarını ortaya koyan emniyet güçlerimizden Allah Razı olsun. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizlerin en büyük sorumluluğudur. STK’lar da bu noktada kendilerine görev üstlenmelidirler” şeklinde konuştu. Anadolu’nun farklı güzellikleriyle birlikte örf ve adetleri var diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu güzel özelliklerimizi kaybetmemek gerekiyor. Gençlerimize bu özelliklerimizi aktarmanın ve onları korumanın altyapısını da STK’lar kurabilir. Hep birlikte çocuklarımızı kaybetmemek üzere hizmetler ortaya koyalım. Genç boşluk kabul etmez. Sorumluluk hepimizin” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817