Karaosmanoğlu : Esnafımız da, halkımız da kazanacak

 

KOOPERATİFLER BİRLİĞİ ZİYARET

Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Utaş ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Utaş ile birlik yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na ulaşımda yaşanan gelişmeler, eksikler ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Taşımacı esnafımızdan çağın şartlarına uygun, konforlu ve güvenli bir hizmet vermelerini, vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde sağlamalarını bekliyoruz. Ulaşımda yeni ufukları hedefliyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

Kocaeli’nde ulaşım sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu, bu hizmetleri kendileri adına kooperatiflerin gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımız bizi her gördüğünde ulaşımla ilgili isteklerini aktarıyor. Vatandaşımızın güvenli, rahat ve konforlu bir şekilde taşınması bizim en önemli görevimizdir. Değişen dünyayla birlikte ulaşım sistemleri de değişiyor ve gelişiyor. Biz de ulaşım alanındaki bu değişim ve gelişime ayak uydurmalıyız. Yaptığımız yeni yollar, kavşaklar ve tünellerle ulaşımı rahatlatıyoruz’’ açıklamasını yaptı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817