KARAOSMANOĞLU: HAKKI SÖYLEMEDEN GERİ DURMAYACAĞIZ
 Gebze’nin Mevlana mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada halktan gelen talepleri dinledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’nın katıldığı ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım ülkemizin ileriye doğru bir kez daha hamle yapması için büyük bir şanstır. Güzel bir ülke ve kent için emin adımlarla vatandaşımızla yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz. Hakkı söylemeden de asla geri durmayacağız” dedi.

İKİ GÜNÜMÜ BU BÖLGEYE AYIRIYORUM

Mevlana Mahallesinde Çoban Kıraathanesini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “12 yıl öncesine göre Gebze’de altyapı eksikliklerini iyi noktalara geldik. 2004’ten itibaren her daim ilerledik. İnşallah çok daha iyi noktalara geleceğiz. Gebze her daim göç alan ve büyüyen bir ilçemiz oldu. Şahsen iki günümü bu bölgeye ayırıyorum. Vatandaşımızın her sorunuyla yakından ilgilenerek sizlerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Sizlerin taleplerinizi dinleyerek, bir yol haritası için arkadaşlara çalışma talimatını vereceğiz. İnanıyorum ki mutlu ve huzurlu halkımız ülkemizin yükselmesi için daha çok çalışacaktır” şeklinde konuştu. Daha sonra vatandaşlardan gelen talepler de tek tek özenle dinleyen Başkanlar, bölgede ev ziyaretleri gerçekleştirdiler. Mevlana Erenler camisini de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada cemaatle de hasbihal ederek sohbet gerçekleştirdi.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817