KARAOSMANOĞLU: HİZMET İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tekirdağ milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Yel’i Gebze çalışma ofisinde misafir etti. Yerel yönetimlerin şehirlerin kalkınmasında önemli bir rolünün olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ve şehrimiz AK Partili Belediyelerle birlikte vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için hizmet üretiyor. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, hükümetimizden, belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize kadar her sorumlu vatan evladı hizmet için canla başla çalışıyor” dedi.

 

YEL “AK BELEDİYELER AKILCI PROJELER ÜRETİYOR”

 

Otuz yılı aşkın bir zamandır yerel yönetimlerde görev yaptığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Belediyelerimiz, hükümetimizin desteğiyle projeler üretiyor. Bu anlayışla çalışmak ve halkını mutlu etmek sabır isteyen bir iştir. Ancak projeleriniz hayata geçtikçe kendinizi huzurlu hissedersiniz” derken Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Yel’de, “Ülkemizde AK Partili Belediyeler akılcı projelerle farkını ortaya koyuyor. Kocaeli’de olduğu gibi ürettiği hizmetler insan merkezli olunca, halkımızda gerekli desteği veriyor. 30 Mart 2016’da Yerel Yönetimler Şurası yapacağız. Burada ki ana tema “Gençlik” olacak. Belediyelerimizin özellikle gençlik üzerine durmasını önemsiyoruz” açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu’da, Kocaeli’de gençlik üzerine gerçekleştirilen projelerden örnekler vererek, bu konunun üzerinde hassasiyetle durulmasının ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti. Görüşmede AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt’ta hazır bulundu.  

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817