KARAOSMANOĞLU: MUHTARLAR DEVLETİN ŞEFKAT ELİDİR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeli muhtarlarla bir araya geldi. 1 Kasım seçimi sonrası ülkede hemen başlayan olumlu atmosferin büyüyerek devam edeceğini özellikle belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlar devletimizin şefkat elidir. Sosyal ve hizmet anlamında hizmetlerin yönlendirilmesinde sizlerin emeği ödenmez. Bu zamana kadar beraber çalıştık, bundan sonra daha güçlü bir şekilde halkımızın hizmetini gerçekleştireceğiz” dedi.   

 

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ın da katıldığı toplantıda, muhtarlarımızın istek ve talepleri de dinlendi. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmada, “Hepimizin farklı farklı sorumlulukları var. Birbirimize yardımcı olacağız. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak biz yerel yönetimlerin başındaki insanlar, muhtarlarımıza çok önemsiyoruz, değer veriyoruz. Her daim size telefonlarımız ve bütün iletişim kanallarımız dün nasıl açıktıysa, bugün de açıktır. Ekibimize verdiğimiz talimat, muhtarlarımızın her türlü talep ve isteklerine duyarlı olmaları yönündedir” şeklinde konuştu

 

İMKANLARIMIZI SONUNA KADAR SİZLER İÇİN KULLANACAĞIZ

Gebzeli muhtarlarla olan hem teşekkür, hem de hizmetlerin yönlendirilmesi noktasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler her koşulda sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz ve teknik donanımımızla halkımızın ve sizlerin yanında olacağız. Devletimizin tüm imkânlarını her noktaya ulaştıracağız. Devletimizin suratı asık ve gönül bağı olmayan bir yönetim anlayışı çok gerilerde kaldı” diye konuştu.

 

SİSTEM KURULU, EKİPLERİMİZ HİZMETİNİZDE

Hizmet noktasında sistemin kurulu olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gördüğünüz ve çözülemeyen sorunları bana iletebilirsiniz. Bir dost gibi birbirimizin yanında olalım. Muhtarlığın zor bir görev olduğunu biliyorum. Ancak bu görev aşkla yapıldığında, halkın sorunları çözüldüğünde bunun tadını hiçbir şeyde bulamayacaksınız. Ulaşım noktasında eksikliklerimizi gidererek, insanımızın hayatını kolaylaştıracağız. 2004’lü yıllarda Gebze’de zor bir tablo vardı. Kanalizasyon, arıtma, altyapı ve üstyapıda büyük problemlerimiz vardı. Gebze’de acil önlemler aldık” açıklamasını yaptı.

 

SEÇİM HALKIMIZA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE

1 Kasım seçiminin ülkemizde çok güzel geçtiği ve olumsuzluk olmadığını da belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Görevler gelip geçicidir. Muhtarlar olarak kesinlikle vatandaşlara küsmeyin. Mütevazi olalım. Vatandaş 7 Haziran’da AK Parti kadrolarına bir uyarıda bulundu. Bizlerde bu uyarıyı aldık ve 1 Kasım’da bu durumu düzelttik. Halkımızın derdine derman olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817