Karaosmanoğlu’na çevre teşekkürü
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Hulisi Küçükdevlet ve yönetimini misafir etti. Küçükdevlet, çevreye verdiği önemden ve çevre yatırımlarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

“ÇEVREMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ”

Çevreye büyük önem verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bu çevre bu toprak bizim. Ona gözümüz gibi bakmalıyız. Çevremiz sayesinde rahat bir nefes alıyoruz” dedi.

 

“ÇEVREMİZİ KİRLETMEYE KİMSENİN HAKKI YOK”

İzmit Körfezini temizlediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Gerek karadan gerek havadan ve gerekse denizden körfezi denetim altında tutuyoruz. Hiç kimsenin denizimizi kirletmesine izin vermiyoruz. Kirletenlere de ağır yaptırımlar uyguluyoruz. Çevremizi kirletmeye kimsenin hakkı yok” diye konuştu.

 

“YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARI YAKINDAN BİLİYORUZ”

Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Hulisi Küçükdevlet, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve sizin çevre konusunda yaptığınız çalışmaları yakından biliyoruz. Özellikle Tütünçiftlik bölgesinde yaptığınız çalışmalar için çok teşekkür ederiz” şekline konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817