Kartepe Nurettin Topçu Akademi Lise Tanıtılacak

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak lise öğrencilerine ücretsiz eğitim hizmeti verecek olan Kartepe Nurettin Topçu Akademi Lise, kamuoyuna tanıtılacak. Tanıtım programı 26 Şubat Salı günü yapılacak. Gebze, İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Dilovası ilçelerinden sonra Kartepe ilçesinde hizmet vermeye başlayacak olan Kartepe Akademi Lise, Yazar Nurettin Topçu’nun adını taşıyacak. Tanıtım programı 14.30’da başlayacak.

 

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Kartepe Nurettin Topçu Akademi Lise, İstasyon Mahallesi, Ankara Caddesi’nde hizmet verecek. 765 metre karelik alan üzerindeki altı katlı binada eğitim veren Kartepe Nurettin Topçu Akademi Lise içinde 6 derslik yer alıyor. Binada, bilişim sınıfı, kütüphane, satranç sınıfı, etüt odası, geleneksel sanatlar atölyesi, spor salonu, aktivite salonu, konferans salonu ve oyun salonu bulunuyor. 750 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olan Kartepe Nurettin Topçu Lisesi Kartepe ilçesindeki öğrencilere ücretsiz hizmet verecek.

 

ÜCRETSİZ EĞİTİM FIRSATI

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli projelerinden biri haline gelen Akademi Lise, gençlerin hem lise derslerinde hem de üniversiteye hazırlıklarında önemli rol oynuyor. Eğitimin tamamen ücretsiz olduğu Akademi Lise’nin Gebze, İzmit, Gölcük, Derince, Karamürsel ve son olarak Kartepe’de hizmete başlayan şubeleri bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817