banner2752
banner2750
banner2776

Kartepe’de Gençlere Liderlik Ve İletişim Semineri

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen seminere konuşmacı olarak Dr. Özgenur Reyhan Güler katıldı. Dr. Güler, “Gençler için liderlik ve iletişim” konusunda bilgi verdi.

HAYATINIZIN HER ALANINDA GEREKLİ OLACAKTIR

Gençlerin büyük ilgisiyle karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, seminer öncesinde “Bugün bu programa katılmanız, liderlik ve iletişim konusunda bilgilenmeniz, ilerleyen zamanlarda hayatınıza yön vermeniz için çok önemlidir. Gençlerle yapmış olduğumuz çalışmaların bize çok şey kattığının farkındayız. Sizlerle sık sık bir araya gelmeye, sizler için yatırım yapmaya devam edeceğiz. Her çalışmamızda; gençlerin aklı ve dinamizmi var. Belediye olarak her zaman çalışmalarımızda; Gençlerin kişisel gelişimlerine yardımcı olmayı ve böylece özgüveni gelişmiş bireyler yetişmesine destek vermeyi hedefliyoruz. Gençlerin iletişim güçlerini keşfederek, liderlik güçlerini artırmalarını amaçlıyoruz. Sizlere tavsiyem; ne iş yaparsak yapalım iyi yapmalıyız. Buna odaklanmalıyız. İyi araştırmak, analiz etmek gerekiyor. Bunu yapabilirsek işimizi daha iyi yaparız. Bu seminer hayatınızın her alanında gerekli olacaktır.” dedi.

ETKİLİ İLETİŞİM BAŞARININ ANAHTARI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Dr.Özgenur Reyhan Güler, “Kartepe’de vatandaş ve gençlerin ön planda yer aldığını gördüm. Pek çok yerde seminer verdim ama enerjisi ve hizmet anlayışıyla Kartepe çok farklı.  Burada bulunan gençlerimizin sıralarından geçtim. Hayat herkese eşit davranmıyor. Benim hayatım da zor geçmiştir. Şartlar ne olursa olsun her zaman vatanına ve milletine faydalı insan olmak için çalışmalınız.  Gençler,  sahip olduğunuz liderlik özellikleriniz ile topluma fayda sağlamaya gayret gösterin.  Sizlere tavsiyem ; dürüstlük,  güven,  işbirliği,  saygı,  sorumluluk,  umut,  kararlılık  ve  azim,  bağlılık,  stres  yönetimi,  rol  model  olmak,  iyi  seçimler  yapmak  ve  konuşma  becerisi, karar  verme,  yetki verme,  toplantı  yönlendirme  gibi  liderlik özelliklerinizi geliştirmenizdir….” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680