KARTEPE'DE KARNE SEVİNCİ
  

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu yıl yarı yıl karne törenlerini 17 Ağustos Okulu’nda düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan Kartepe’deki törenlerde il ve ilçe protokolü başarılı öğrencilere karne ve onur belgelerini verdi.

 

Kartepe İlçesi'nde 2013-2014 Eğitim ve Öğretin Yılı yarıyıl karne dağıtım töreni 17 Ağustos Okulu’nda renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonda düzenlenen törenlerde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da hazır bulundu. 17 Ağustos Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı’nın ev sahipliği yaptığı törende Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Sert, Vali Yardımcısı ve Kartepe Kaymakam Vekili Mustafa Ünlüsoy, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümlü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Kazım Kurtoğlu ve İmdat Akbaba, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Yıldırım ve Erdinç Bozkurt, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, ilçedeki okul müdürleri, öğretmen ve velilerin hazır bulundu.

 

Kartepe Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonun açılış kurdelesini kesen protokol hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından günün anlamına dair konuşmalarla devam etti. Konuşmacılar eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık nezlinde Kartepe Belediyesi’nin eğitime verdiği katkı ve destekten dolayı teşekkürler ettiler. 17 Ağustos Okul Müdürü Ferhat Dilek ile Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı, eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ve katkılar için Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

Program öğrencilerin drama gösterisi ile konukları duygulandıran öğrenciler halk oyunu gösterileri ile salondakilere kültür mozaiğimizden örnekler sundular. Törenler başarılı öğrencilerin karne ve onur belgelerini protokolün elinden alması ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817