Kartepe'de sünnet muayenesi
 

 

Kartepe’de sünnet çocukları muayeneden geçirildi

 

Kartepe Belediyesi 5’inci Sünnet Şöleni öncesi sünnet için kayıt yaptıran 177 çocuk sünnet muayenesinden geçirildi.

 

Kartepe Belediyesi tarafından 22 Haziran 2013 tarihinde yapılacak sünnet şöleni öncesi sünnet olmak için başvuran minikler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde doktor kontrollünden geçirildi.

 

Gebze’de özel bir sağlık kuruluşu işbirliğinde düzenlenen sağlık kontrollerinde sünnet olacak çocuklar tek tek muayene edildi. Sünnet çocuklarının muayenesinde Op. Dr. Ahmet Nadir Tosyalı, miniklerin sünnete uygunluğu yanında yumurtalık inmemesi, kasık fıtığı, peygamber sünneti gibi durumlarına bakarak aileleri bilinçlendirdi.

 

Muayeneye gelen aileler sağladığı imkan için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ederken sağlık kontrolünden geçirilen 177 çocuğun sünnetleri de Gebze’deki özel sağlık kurumunda önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek.

 

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere destek olma adına düzenledikleri sünnet şölenine ilgi gösteren halka yardım amacıyla sünnet kıyafetlerini de dağıtarak ücretsiz kesim ardından eğlencede hep birlikte olmak istediğini ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817