KARTEPE’DE YOĞUN İLGİ
 Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtım toplantıları Kartepe ile devam etti. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki toplantıya eğitimcilerin yanı sıra öğrenciler ve velileri de yoğun ilgi gösterdi

 

Endüstriyel otomasyon teknolojileri, makine teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı alanlarında, son teknoloji ekipman desteğiyle eğitim verecek olan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tanıtım toplantıları Kartepe’de devam etti. Okul müdürleri ve öğretmenlerin yer aldığı tanıtım toplantılarının Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi buluşmasına, öğrenciler ve velileri de katıldı. Toplantıları bizzat gerçekleştiren KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında kapsamlı bilgiler verdi. İlginin yoğun olduğu toplantıda, öğrencilerin ön başvuru talepleri de cevaplandı.

KAYIT TARİHLERİ

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ön kayıtlar 6 Temmuz- 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. 14 Ağustos- 4 Eylül 2015 tarihlerinde ise kayıt ve nakil süreci başlayacak. Ön kayıtlar Kocaeli Ticaret Odası’nda kurulan ön kayıt bürosundan yapılabileceği gibi, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de yapılabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817