KATIRCIOĞLU, KANDIRA’NIN MAHARETLİ KADINLARIYLA BULUŞTU
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu ilçe ilçe seçim çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli’nin bütün ilçelerinde seçmenle bir araya gelen Katırcıoğlu, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Önceki gün Kandıra’da bir dizi ziyarette bulunan Katırcıoğlu Kandıra Halk Eğitim Merkezi’nin sergi açılışına katıldı. Sergiyi gezen Katırcıoğlu bayanlarla ve yaptıkları ürünlerle tek tek ilgilendi. Bayanların el emeğiyle yaptıkları ürünleri inceleyen Katırcıoğlu bayanların ürünlerini çok beğendiğini dile getirdi.

 

KANDIRA’DA YAPILACAK YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İzmit-Kandıra Yolu’nun duble yol olacağının müjdesini veren Katırcıoğlu “İzmit-Kandıra-Kefken yolu bölünmüş yol olarak düzenlenecek. Projeleri tamamlandı ve yatırım programına alındı. Nasipse en kısa zamanda kazma vurulacak” dedi.

Kandıra’da yapılacak yatırımlar hakkında bayanlara bilgi veren Katırcıoğlu “Kandıra ilçe sınırlarımızda vatandaşlarımızın taleplerine uygun olarak 212 konut inşa edilecek” dedi.

 

“DAHA DÜNE KADAR DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUMUZUN IMF’YE BORCU VARDI”

Kandıralı bayanlara AK Parti iktidarında yapılan icraatları anlatan Katırcıoğlu “Daha düne kadar IMF’e borcumuz vardı, daha düne kadar doğmamış çocuğumuzun IMF’ye borcu vardı. Ama bakın şimdi ne oldu, IMF borç bitti bunun da yanı sıra ekonomimiz büyüyor” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817