KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN KURT’A DA EĞİTİM YILI ZİYARETİ

Kalkar ile makamında bir araya gelen ve samimi bir ortamda sohbet eden ilçe başkanı Tuna ve parti yöneticileri, kendisini atandığı yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek başarılar temennisinde bulundular.

TABLO HEDİYE ETTİ

İlçe başkanı Ramazan Tuna ayrıca, buluşma sonunda Kaymakam Uğur Kalkar’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. Bu arada Tuna ve beraberindekiler dün de yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’a nezaket ziyaretinde bulundular.

YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN

Kurt’u ve eğitim camiasını yeni dönem dolayısıyla tebrik eden Tuna, “2022-2023 eğitim ve öğretim yılı vesilesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sergülen Kurt’u makamında ziyaret ettik. Öğrenciler, öğretmenler, veliler ve tüm eğitim camiası için yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817