Kent Estetik Kurulu Körfez’de Toplandı

Körfez Belediyesi’nde gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın da hazır bulunduğu toplantıda D-100 hat boyu cephe iyileştirme projesi estetik çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıya; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Estetik Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Esin, kurul üyeleri Yrd. Doç. Dr. Zeynep Gamze Mert,Körfez Belediyesi Proje ve Yatırımlar Müdürü Tunay Aygün, İç Mimarlar Odası Başkanı Özgür Algan,Mimar İmran Türkeş ile Mimar Ahmet Coruk, iç mimar Murat Atak,peyzaj mimarı Ayşegül Soydaş,mimar Meltem Günzat  ve inşaat mühendisi Mehmet Fahri Altunakar katıldı. D-100 güzergahı cephe binaların iyileştirilmesi ile ilgili çalışmadan sorumlu  inşaat mühendisi Mehmet Fahri Altunakar  proje uygulamasının nisan ayında başlayacağını ve 2013 yılı içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Toplantıda bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kent estetiği çalışmalarını çok önemsediğini bu yöndeki uygulamaların bir an önce başarı ile tamamlanması için gereken desteği sağladıklarını vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817