KİMSE AÇ YATMAYACAK!!!
 Ak Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın 9 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongresinde aday olacağını açıklayan Güç Medya yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Yılmaz, yönetime geldiklerinde kimsenin aç yatmayacağını, kimsenin üşümeyeceğini  söyledi.

9 Kasım tarihinde yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi İzmit İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olan Abdulkadir Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Korkmaz’ın karşısına aday olarak çıkan ve parti içerisinde özellikle gençler tarafından desteklenen Abdülkadir Yılmaz, partide kimseyi rakip olarak görmediğini dile getirdi.

Peki kimdir Abdulkadir Yılmaz?

1983 İzmit Yuvacık doğumlu. Evli 3 çocuk babası. Güç Medya yönetim kurulu başkanı, halen dinlenme tesisleri ve inşaat sektöründe hizmet veriyor. Günün 16 saatini çalışarak geçiriyor. Düğün gününde bile çalıştı. Çalışmayı seven biri. 3 buçuk yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’nda yöneticilik görevinde bulunuyor. İlimizdeki birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Bizzat kurucusu bulunduğu üç ayrı dernek var. Sürekli cemiyet hayatının içerisinde bulunan bir insan.

Peki neden Abdulkadir Yılmaz ?

3 buçuk yıldır Ak Parti İzmit İlçe teşkilatında yöneticilik yapıyor. 2 seçim atlattı. Aslında iş adamlarının siyasette olması büyük bir handikap. Fakat o kayıtsız kalamadı. Bu ülke için bir derdi vardı ve derdin çözümü noktasında adım atması gerektiğini hissetti. Partinin tabanı tarafından bu göreve layık görüldü. Parti tabanından büyük destek gördü. Tabanın isteği doğrultusunda hareket etti.

Çok listeli seçimler parti içerisinde kırgınlıklara, küskünlüklere yol açıyor. Ak Parti Genel merkezi bunu çok iyi bildiği için ve küskünlükler, kırgınlıklar yaşanmaması için tek listeli kongre  kararı  aldı. Abdulkadir Yılmaz her fırsatta  kimsenin karşısına aday olarak çıkmadığını, kimsenin karşısına da aday olmadığını dile getiriyor. Tek listeli yapılacak olan kongrenin adayının kendisi olacağına inanıyor.

Göreve geldiğinde neler yapacak ?

Abdulkadir Yılmaz ekibiyle gönüllere girmeyi hedefliyor. İzmit'in , 70 ilden daha büyük bir ilçe olduğunu söylüyor. İlçe başkanı seçilmesi halinde ekibi ile birlikte küskünlüklere son verecekler. Ötekileştirilen partilileri yine partiye kazandıracaklar. Partinin kuruluşunda yer alan yöneticiler ile kucaklaşacaklar. Onların gönüllerine girecekler. Onların ne kadar değerli olduklarını hissettirecekler. İzmit, 102 mahallesi bulunan bir ilçe. Abdulkadir Yılmaz ve ekibi seçilmeleri halinde, tek vücut halinde hareket edeceklerini söylüyorlar. İnsanlardan samimiyet bekliyorlar. Ak Partili olsun veya olmasın toplumun her kesimine kapıları açık olacak. Farkındalık yaratacaklar. Partili veya bir başkası için ilçe yönetimleri, gerektiğinde iş bulma kurumu, gerektiğinde ise çözüm masası gibi çalışacak. İnsanların beklentilerini karşılamak için çalışacaklar.

Abdulkadir Yılmaz ekibi ile iş başına geldiğinde, mahallelerde nasıl bir yönetim anlayışı ortaya koyacak?

Aslında onlar 3 buçuk yıldır mahallelerin içerisindeler. Öyle ki mevcut yönetimin onu kimse tanımasın bilmesin diye yönlendirmediği diğer mahallelerde de hakimler. Abdulkadir Yılmaz ve ekibi her mahallenin sesine kulak vererek bugün bu yola çıktıklarını söylüyorlar. Ekibi ile göreve gelmeleri durumunda onlarla çalışmak isteyen mahalle temsilcileri ile çalışmaya devam edecekler. Çalışmak istemeyen temsilcilerinin  görüşüne saygı duyarak verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür edecekler. Kimseyi ‘gözünün üzerinde kaş var’ diyerek görevinden almayacaklarını söyleyen Yılmaz, siyasetin bir ekip işi olduğunun bilincinde olduklarını vurguluyor.

Yönetim İzmit'in vitrini olacak.

Bu kentin sevilen insanları ve iş adamları yönetimde olacak. Hatta bir çok sürpriz isim Yılmaz'ın yönetiminde yer alacak.AKParti’li olmayan ve onlarla hareket etmek isteyenleri partilerine  katarak yollarına devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, yönetim kurulunun İzmit'in bir vitrini olacağını söylüyor. 102 mahalleyi kucaklayan bir yönetim olacak.

Peki Abdulkadir Yılmaz yönetimi ile iş başına geldiğinde İzmit, nasıl bir iktidar ilçe başkanı ile karşılaşacak?

Partinin kapıları halka açık olacak. İlçe yönetimi ile halkın içerisinde olacaklar. Halkın derdi ile dertlenip, mutluluğu ile sevinecekler. Abdulkadir Yılmaz yönetimin de  kimse aç yatmayacak, kimse üşümeyecek. Bunun bir vebal ve onlara  bir farz olduğunu söyleyen Yılmaz, bu anlayış ile çalışacaklarını söylüyor.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817