Kırıkkalelilerden muhteşem birlik gecesi
 Kırıkkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘’Çiğ Köfte Gecesi’'nde bir araya gelen Kırıkkaleliler, gönüllerince eğlendiler.

Körfez İlçe Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde bir araya gelen Kırıkkalelilerin gecesine, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti yetkilileri, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler, Kırıkkaleliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede, Kırakkaleliler gönüllerince eğlendiler. Uzun zamandır ayrı kalmanın acısını sohbet ederek ve kaynaşarak geçiren Kırıkkaleliler, verimli bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Necati Turgut, geceye katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gelen misafirlerle yakından ilgilenen Turgut, verimli ve oldukça görkemli bir gece yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Çiğ Köfte gecesi adıyla düzenlenen etkinlikte, konuklar birlikte olmanın ve kutlamanın keyfini çıkarttılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817