Kız Kulesi Başiskele’ye Geliyor
 Kız Kulesi Başiskele’ye Geliyor

 

Kullar Kültür Merkezi yanında başlayan çalışmada 250m² alana Kız Kulesi şeklinde kafeterya, seyir kulesi, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları yapılacak.

 

Başiskele Belediyesi hizmetlerini en üst seviyede gerçekleştirmeye devam ediyor. Çocuklar ve gençler kadar ailelerinde huzur içinde dinlenip vakit geçirebileceği alanlar kazandıran Başiskele Belediyesi yeni ve mevcut parklarda yaptığı düzenlemeler ile vatandaşların takdirini topluyor.

 

KIZ KULESİ YAPILACAK

Mehmetağa Mahallesi Dereboyu Sokak’ta oluşturulan rekreasyon alanında çalışmalarına başlayan ekipler 3 bin 300 m² alanı herkesin faydalanabileceği sosyal bir alana dönüştürüyor. Kullar Kültür Merkezi yanında başlayan çalışmada 250m² alana Kız Kulesi şeklinde kafeterya, seyir kulesi, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları, bayanlara özel spor alanları ve yürüyüş parkurları yapılacak. Ayrıca kilez dere üzerinde oluşturulacak alanda yunus balığı figürlü sandallarla dere üzerinde gezinti yapılabilecek.

 

ŞELALELİ SOSYAL TESİS

Başiskele Belediyesi’nin Atakent Mahallesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde yapımına başladığı 3 bin 281 m² alana ise geç yaşlı herkesin faydalanabileceği içinde şelalesi bulunan çok amaçlı sosyal alan yapıyor. Sosyal alan içerisinde bulunan Atakent Mahalle Muhtarlığı ve Belediye İrtibat Bürosu yapımını tamamlayan ekipler ayrıca 17 Ağustos Caddesi üzerinde eski dinlenme alanına 382 m² Küre şeklinde fıskiyeli havuz ve oturma alanı yapımına devam ediyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817