KO-MEK, 44 merkezde eğitim veriyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), halkımıza meslek edindirmeye devam ediyor. Kocaeli’de halk üniversitesi olarak bilinen KO-MEK, 2004 yılından bu yana hizmet veriyor. Bugüne kadar binlerce kişiyi meslek ve sanat sahibi yapan KO-MEK, 44 kurs merkeziyle Kocaeli’nin her köşesinde faaliyet gösteriyor.

 

342 BİN 402 KİŞİ EĞİTİM GÖRDÜ

2004 yılından bu yana KO-MEK’te 342 bin 402 kursiyer eğitim gördü. Kursiyerler 255 farklı branşta eğitime katıldı. Bu yılki eğitim-öğretim döneminde 41 bin 261 kursiyer; 43 kurs merkezinde, 24 meslek alanında 176 faklı branşta eğitim aldı.

 

44 KURS MERKEZİ

Bu yıl Serdar Kurs Merkezi ile birlikte Kurs Merkezi sayısı 44’e yükseldi. 2014-2015 eğitim öğretim dönemi 44 kurs merkezinde yapılacak. 20 meslek alanındaki 70 farklı branşta gerçekleşecek kurslarda 13 bin 600 kursiyer ile eğitimlere başlandı. Kandıra’da yapımı devam eden KO-MEK kurs merkeziyle kurs merkezi sayısı 45’e yükselecek. 

 

DÜNDEN BUGÜNE 255 BRANŞTA EĞİTİM

KO-MEK kurulduğu günden bugüne el sanatlarından bilim teknolojilerine, çocuk gelişimi ve eğitiminden giyim üretim teknolojisine, sanat ve tasarımdan yabancı dillere kadar ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veriyor. Yeni dönemde de KOMEK’ te; Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Bahçecilik, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Ev Hizmetleri, Gemi Yapımı, Giyim ve Üretim Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Havacılık, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Gösteri Sanatları, Okuma Yazma, Spor, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam Teknolojisi, Yabancı Diller ve Yiyecek- İçecek Hizmetleri gibi birçok branşta eğitim verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817