Kocaeli'de Yaşayan Tokat'lılar Buluştu

  

 

Cumhur İttifakı K.B.B başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye başkan adayı Azize Sibel Gönül, Mhp İl başkanı Aydın Ünlü ve Kocaeli’de yaşayan Tokatlıların katıldığı gecenin, açılış konuşmasını yapan Murat Yılmaz; birlik ve beraberlik mesajları verirken, bu toplantılarımızı hemşehrilerimizle birlikte aylık olarak gerçekleştiriyoruz. Bugün burada genişletilmiş olarak gerçekleştirerek daha çok Tokatlıyı buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaeli’de 38753 Tokatlının yaşadığını belirten Yılmaz, bizler memleketimizde doğduk ancak burada doyuyoruz. Burada yaşarken de hem memleketimizi unutmamak hem de hemşehrilerimizle bir arada olmak için çaba harcıyoruz. Bu akşamki toplantımızın amacı da memleketimiz den ne kadar uzakta da olsak, bir olarak beraber olarak Kocaeli’mizde örfümüz, adetimiz, geleneklerimiz ve anenelerimizle Tokatımızı en güzel şekilde temsil etmektir.


 

 

Geceye katılarak selamla konuşması yapan Cumhur ittifakı K.B.B başkan adayı Tahir Büyükakın ülkemizin 81 ilinden gelen insanların gül bahçesi gibi olan Kocaelimiz’de yaşayan yiğit Tokatlılarımızı selamlıyorum. Tokat Evliya Çelebinin de dediği gibi Alimler ve Şairler Şehri’dir, insanı yiğittir merttir, misafiri, birlikteliği sever, bende burda gördüğüm bu büyük birlikteliğin devamını diliyor, geceyi düzenleyen platform üyelerine teşekkür ediyorum.

 

Selamlama konuşması yapan Ak Parti İzmit belediye başkan adayı Azize Sibel Gönül, Tokat’ın eşssiz doğasını ve insanını çok sevdiğini belirterek, Tokat insanı hoşgörülüdür, misafirperverdir, birlikteliği sever, bu gece bu birlikteliği en güzel şekilde görüyoruz. Hepinize davetinizden ötürü teşekkür ediyorum.

 

Kocaeli Tokatlılar Platformu istişare kurulu adına önceki dönem Ak Parti Körfez ilçe başkanı Av. Osman Badem, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma hastanesi başhekimi Doç Dr Hüseyin Şaskın ve işadamı Mehmet Penbegüllü’nün selamlama konuşması yaparak Tokattan ve Tokat insanından bahsettiği gecenin sonunda programı düzenleyen Kurucular kurulu ve İstişare kurulu geceye katılan Tokatlılara tanıtıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817