KOCAELİ EMNİYETİ YASTA, POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ..!

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kartepe İlçesi Ataevler Mahallesi Başkent Sokak adresinde ikamet eden ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde uzun yıllardan bu yana görev yapan başarılı polis memuru Hakan Mumcu(44) evinde beylik silahı ile intihar etti.

EVDE İNTİHAR ETTİ

Hem meslektaşları hem de tanıyanlar tarafından oldukça sevilen,  Kocaeli’nde pek çok faili meçhul cinayet dosyasının aydınlatılmasını sağlayan ekibin bir parçası olan polis memuru Hakan Mumcu (44)bir süredir tek başına yaşadığı evde beylik tabancası ile intihar etti. Evden gelen silah sesi üzerine durumu polise bildiren komşuların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KOMŞULARI İHBAR ETTİ

Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri,  Hakan Mumcu'yu kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Mumcu'nun kafasına dayadığı beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdiğini belirledi. Hakan Mumcu'nun cenazesi, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

MESAİ ARKADAŞLARI

YASA BOĞULDU

 Öte yandan acı haberi alan Mumcu'nun mesai arkadaşları ve emniyet personelleri yasa boğuldu.1 çocuk babası olan ve İntihar ederek yaşamına son veren Hakan Mumcu'nun neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817