Kocaeli Genç Girişimcilerden GTO Başkanı Çiler’e Ziyaret
 Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyarete Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Birol Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Tufan Şahinkesen'in yanısıra, Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Ahmet Hakan Hocaoğlu, Bahadır Yusuf Azizoğlu, Erdem Kodal, Fikret Yıldırım, Tolga Aysel, Atalay Kaya ve Kocaeli Sanayi Odası Meslek Komite Sorumlusu Seçkin Ökte ile Gebze Ticaret Odası Meslek Komite Şefi Seçil Gelişmen katıldı.

 

Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Birol Bozkurt, kurulun geçmiş dönem faaliyetleri ve 2015 yılında yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, genç girişimcilerin faaliyetlerini desteklerken, genç iş adamlarının fikir ve önerilerinin bölgemizin ihtiyaç duyduğu yeniliklere ilişkin önemli olduğunu belirtti. Çiler, Oda olarak genç girişimcilerin çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Bölge odalarının birliği ile bölgemiz genç girişimcilerine her zaman katkı sağlanabileceğini de sözlerine ekledi. Toplantı hediye takdimi ile son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817