KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ KÖYLER ARASI 3.FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU KALBURCU KÖYÜ OLDU
Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası Finali  yapıldı. 5-5 sonuçlanan Şöhretler maçıyla başlayan turnuva, Kaşıkçı Köyü ve Kalburcu Köyü arasında oynanan Final maçıyla devam etti  ve  Şamyiyon  3 -2 kazanan Kalburcu Köyü oldu. Turnuvada 2.Kaşıkçı Köyü olurken 3.Arslanlı – Köseler Köyü,  4.Bıçakçılar Köyü oldu. Turnuvada Gol Kralı 14 golle  Kalburcu Köyünden Mert YILDIZ olurken En Centilmen Takım ise Sipahiler Köyü oldu.

Turnuvaya; Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, Marka Genel Sekreteri Fatih AKBULUT, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir KARAKÜLAH,  Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa TAŞ, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin KABADAYIOĞLU, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk ÇAKIROĞLU, Derince Akparti Teşkilat Başkanı İsmail KÜÇÜK, MHK Eski Başkanı Mustafa ÇULCU, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya ÖZTÜRK, 2014 Taşköprü Güreş Ağası Sezgin SERT, Spor Adamı Metin ÖZKAN, Körfez Belediyesi Köyler Sorumlusu Necmettin ÇALIŞKANCI, Körfez Belediyesi Kültür Müdürü Mücahit BULUT, Kaşıkçı Köyü Muhtarı ve 115 No’lu İshakçılar Taşıyıcılar Koop. Başkanı Necdet ERGÜN , İsu Köyler Sorumlusu İmdat GÜLCAN, Körfez Serbest Muhasebeciler  ve Mali Müşavirler Oda Temsilsisi Orhan BOZKURT, AKP Körfez Gençlik Kol. Bşk Adem KOYUN, Kocaeli Hakem ve Gözlemciler Derneği Eski Başkanı Mithat ATALAY ve Körfezli İş adamları katıldı.

Turnuvanın finalinde konuşan Başkan Yasin SÖNMEZ üst üste üç senedir futbol Turnuvası düzenliyoruz. Turnuvamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız, Futbolun popüler birleştirici özelliğiyle  birlik ve baraberlik sağlamak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, köydeki gençlerimizin şehirdeki gençlerimizle tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak, köylerimizi onlara unutturmamak, gelenek ve göreneklerimizi yaşatabilmek. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız dedi.

FİNAL MAÇI KAŞIKÇI KÖYÜ:

1.MÜJDAT GÖKKAN - 3.HAKAN ÇETİN - 4.YÜKSEL AKAR - 6.EROL ULU – 8.SERKAN ÇETİN – 9.FEYZİ ERGÜN  – 10. MURAT KAN 11. MUHARREM ERARSLAN

7.ALPER  5. CEVDET

FİNAL MAÇI KALBURCU KÖYÜ:

12. CİHAN AKKAYA - 4. SAVAŞ YÜKSEL - 5. BARIŞ ÜNAL – 7. FARUK ÇELEBİ – 10. SERKAN AKYOL – 17. MEHMET ENGİN – 9.Mert YILDIZ

8.Burhan ŞENEL – 3.Kadri GÖKÇE

Goller: Serkan ÇETİN, Murat KAN (KAŞIKÇI) – Mert YILDIZ (2 Gol), Faruk ÇELEBİ (KALBURCU)

Şöhretler Karması Kırımızı Takım:

Nihat KÖKSAL (Eski Prof. Kaleci), Ahmet KAPÇAK (İş Adamı), Üzeyir KARAKÜLAH (Körfez İlçe Başsavcısı), Recep DURUL (İş Adamı), Orhan BOZKURT (Körfez Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Temsilsisi), Mahmut ALKAN  (İş Adamı), Adem KOYUN (AKP Körfez Gençlik Kol. Bşk.), İsa TAŞ (Körfez Bld. Bşk. Yrd.),

Goller: Üzeyir KARAKÜLAH, Recep DURUL, Orhan BOZKURT,  Adem KOYUN.

Şöhretler Karması Yeşil Takım:

Mithat ATALAY (Kocaeli Hakem ve Gözlemciler Derneği Eski Başkanı), Yasin SÖNMEZ (Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı), Mustafa ÇULCU (Eski MHK Başkanı), İsmail CAFEROĞLU (Eski Futbolcu), Taner ÜSTÜNDAĞ ( Spor Adamı), Erdoğan KOÇ (Teknik Direktör), Mahmut ÇINAR (İş Adamı), Şerafettin DİRİCAN (İş Adamı).

Goller: Yasin SÖNMEZ, Mustafa ÇULCU, Erdoğan KOÇ, Taner ÜSTÜNDAĞ, İsmail CAFEROĞLU.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817