KOGAD’da Başkan Yine “Sarı”
 Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi. İki Adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Seyfullah Sarı yeniden başkan seçildi.

Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği (KOGAD) ın 7. Olağan kongresi Cumartesi günü Otel Asya da yapıldı. Can Özgülenç’in ile mevcut yönetimin yarıştığı seçimi mevcut yönetim kurulu başkanlığını yürüten Seyfullah Sarı ve ekibi kazandı.Kırk üyesi bulunan  derneğinin  genel kuruluna otuzdan fazla üye katıldı ve oy kullandı. Kongre sakin bir ortamda ve dostluk çerçevesi içinde gerçekleştirildi.Kongreye; Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel’de katıldı.

AYLIK 1500 GEMİ GİRİYOR

Kongrede konuşan Seyfullah Sarı, derneğin faaliyetlerinden bahsetti. Sarı yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği kırktan fazla limanın bulunduğu bir ilimizi temsil ediyor. Aylık 1500’e yakın geminin uğrak yeri olan İzmit Körfez’inde ki tek örgüt durumunda. Bizler üyelerimizi her alanda ve platformda, hatta kamu otoritesine karşı temsil eden bir dernek konumundayız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817