KÖGİAD’DAN BASINA KAHVALTI

Kögiad’ın 27.09.2012 Tarihinde yaptığı 2.Olağanüstü Genel Kurul’un ardından yeni yönetim, üyelerine söz verdiği gibi ilk icraat olarak küçük olan eski dernek merkezlerini daha büyük bir yere taşıdılar.

Kögiad’ın kahvaltılı toplantısına yönetim kurulu tam kadro ve üyeler katıldı. Başkan Haydar Alkan kahvaltıya katılan basın mensuplarına ve üyelerine teşekkür etti. Kahvaltılı toplantıya Kögiad yeni Başkanı Haydar Alkan yönetim kurulu üyeleri Şeref Usta, Fatih Fidan, Mitat Atalay, İlker Kızılkaya, İlker Can Dönmez, Zahir Yıldız, Eski Dernek Başkanı Erdal Yavuz Üyeler Tarık Kır, Orhan Erbaş, Caner Göçmez, Murat Durul, Yunus Coşkun, Recep Taşyürek, Hasan Yılmaz, Bülent Uçarı, Cengiz Çelik, Ümit Akyıldız ve yeni bayan üye Fatma Özdemir Katıldı.

Başkan Alkan eski dernek yerimizin küçük olmasından dolayı birçok organizasyonu yapamıyorduk yeni dernek yerimize İlk Kocaeli ve Körfez basınımızı misafir ederek yeni yerimizi ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızı tanıtalım İstedik. Kögiad’ ın kuruluşundan bu Yana başta kurucu Başkan Ercan Yaman ve uzun yıllar başkanlık yapan Erdal Yavuz’a ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Derneğimiz artık mesai saatleri içinde açık olacaktır her üyemiz derneğimizi İş görüşmesi sohbet vs. gibi alanlarda kullanabilecektir. En kısa zamanda İlçe genelinde protokol ziyaretlerine başlayacağız ziyaretlerimiz bittikten sonra Projelere kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

Kögiad’ın Kahvaltılı tanıtım toplantısına Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar Körfez Manşet Vedat Taştekin Kocaeli Demokrat Gazetesi Yazarı Mehmet Özmen , Bizim Kocaeli Körfez Muhabiri Doğukan Koyuncuoğlu Katıldı. Basın Mensuplarının Sorularına Başkan Haydar Alkan Cevap Verdi.



Kahvaltılı toplantıda söz alan Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar '' Kogiad'ın yeni yeri çok güzel olmuş, emeği geçen arkadaşları kutluyorum.'' dedi.



Yönetim değişikliğine giden KOGİAD yeni başkan olarak Haydar Alkan'ı seçmişti. Körfez İlçenin sevilen esnaflarından olan Alkan'lı yeni yönetim işe yeni bir bina ve vizyonla başladı.  Kogiad önümüzdeki dönemde Körfez'de ses getiren çalışmalara imza atacağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAZLUM GÖÇER 11 yıl önce

haydar bey yeni görevinde başarilar diliyorum. ama görevini bence eski yönetimdeki arkadaşlarin verdiği gayretten ve başaridan daha üste tutacağini umarak eski yönetimdeki arkadaşlarin başari ve gayretlerinden dolayi çok tebrik ediyorum. smmm mazlum göçer

banner2817