KÖKEN HACILARI EVİNDE ZİYARET ETTİ
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken giderken uğurladığı hacı adaylarını, bu defa hac görevini tamamlayıp yurda hacı olarak döndüklerinde de karşıladı ve kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret etti.

Kandıralı hacılar, hac ibadetlerini yerine getirip kutsal topraklardan döndü. Daha önce Kandıra ilçe müftülüğün çarşı camiyi önünde yapılan uğurlama törenine katılan Başkan Köken hacıları dönüş esnasında unutmadı.Akça Koca Kültür merkezi önünde , kutsal topraklardan dönen kafileyi tek tek hacılarla selamlaştı. Yapılan ibadetlerin kabul etme temennisinde buluna Başkan Köken “ hoş geldiniz. Allah tekrar gitmeyi nasip etsin.  Gidemeyen ve arzu edenlere de nasip etsin”. Şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817