KONTROLÜNÜ KAYBEDEN ARAÇ DOĞALGAZ KUTUSUNA ÇARPTI
 Edinilen bilgilere göre;  İzmit’te M. B. B.’nin kullandığı 41 RE 341 plakalı araç Seka Tünel üzerinde seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini yitirerek yoldan çıktı. Yoldan çıkan araç kaldırım üzerinde yer alan bir apartmanın doğalgaz kutusuna çarparak ancak durabildi. Kazayı gören vatandaşların hemen olayı yetkililere bildirdi. Olay yerine hemen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri hemen yaşanan doğalgaz kaçağına müdahale ederek olası bir faciayı önledi.

 

KAZA YAPIP KAÇTI FAKAT YAKALANDI

Bu sırada polis ekipleri de kazayı gören vatandaşların iddiasına göre olayın ardından araçtan inip kaçtığını belirledikleri sürücüyü aramaya başladı. Aracın sürücüsü M. B. B.’yi kazanın olduğu caddenin hemen arka sokağında yakalayan ekipler şahsı sağlık kontrolünün ardından ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Doğalgaz kaçağı nedeniyle ise yol trafiğe kapatıldı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817