Kontrolünü kaybetti köfteciye girdi
 D-130 Karayolu'nda seyir halindeki bir otomobil kontrolünü kaybedince yol kenarında bulunan köfteciye girdi. Kazada köftecide bulunan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre D-130 Karayolu Başiskele mevkiinde sürücüsü Uğur Ak yönetimindeki 55 VF 100 plakalı otomobil seyir halindeyken iddialara göre bir TIR'ın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybetti. Otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini bir türlü sağlayamayınca yol kenarında bulunan Doğanbey Köftecisine girdi. Kazada otomobilin girdiği işyerinin sahibi Erdoğan Yetkin ve köftecide çalışan Hilal Kopal yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası köfteci dükkanında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817