Kooperatif Başkanı Parlak’tan, Başkan Hürriyet’e Teşekkür

S.S 55 No’lu Alikahya Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Parlak ve yönetim kurulu üyeleri Sinan Baldan, Sebahattin Sarıca ile İsmail Daşkın, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyeti makamında ziyaret etti. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Parlak, İzmit Belediyesi tarafından vatandaşların pazar yerlerine ulaşımını kolaylaştırmak için hayata geçirilen ücretsiz pazar servisi hizmeti için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutarak iki yıl önce ücretsiz Pazar servisimizi hayata geçirmiştik. Alikahya’da yaşayan vatandaşlarımız artık zorluk yaşamadan Kapalı Pazar Alanı’na gidebiliyorlar. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza hizmet sunmak, onların hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.” dedi.

PAZAR ALANINA ÜCRETSİZ ULAŞIM

İzmit Belediyesi, Alikahya Kapalı Pazar Alanına toplu taşıma aracı olmadığı için yıllardır kendi imkanları ile ulaşım sağlayan Alikahya Atatürk, Merkez ve Fatih mahallerine bağlı Körüktepe, Boşnaklar ve Gürcüler’de yaşayan bölge halkına ücretsiz pazar servisi sağlamıştı. 2019 yılında hayata geçirilen ücretsiz pazar servis ile bölgede yaşayan vatandaşlar kapalı pazar alanına rahat bir şekilde gidebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817