Körfez 1 yıl sonra Tamamen tam günde.

Okudan, Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi’nde yer alan İgsaş İlköğretim Okulu’nun yeni binasının tamamlanmak üzere olduğunu belirttiği açıklamasında, ‘’İlçede İgsaş İlköğretim ve yarımca Mimar Sinan İlkokulu’nda ikili eğitim yapılıyordu. Fiziki koşullar nedeniyle bu okullarda tam güne geçilemedi. İgsaş İlköğretim Okulu’nun eski binası yıkıldı ve yerine yenisi yapıldı, inşaat tamamlanmak üzere. Bu sene, İgsaş İlköğretim Okulu’da tam gün eğitime geçecek ve seneye Mimar Sinan İlkokulu’da yenilenince bir yıl sonra ilçenin tamamında tam gün eğitimi yapılıyor olacak’’ dedi.

Yenisi yapılan İgsaş İlköğretim Okulu, daha önce 15 dersliğe sahipti. Yeni binada 24 derslik; labaratuar, kütüphane, toplantı ve konferans salonları ile idari bürolar yer alacak. Okul, bu yılki eğitim dönemi açılana kadar tamamlanacak ve tam gün eğitimi yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817