Körfez Adliye  Otoparkında Bıçaklama


Alınan bilgi ve iddialara göre Körfez adliye kamelyasında karşılaşan ve aralarında husumet olan iki kişi tartışmaya başladı. 
Tartışma sonrasında ismi henüz öğrenilemeyen şahıs, yanında getirdiği bıçakla Ercan D. (19) adlı genci sağ baldırından bıçakladı. 3 yerinden bıçaklanan genç yere düşerken saldırgan şahıs bir otomobil ile kaçtı.
Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulans tarafından ilk müdahalesi yapılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olay yerinde toplanan bilgiler doğrultusunda kimliğini tespit ettiği şahsı daha sonra yakalayarak gözaltına aldı.
Hastanede tedavisi yapılan yaralı daha sonra taburcu edilirken, kavganın dün akşam Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bir parkta yaşanan silahlı saldırının devamı olabileceği tahmin ediliyor. Parkta iki kişi arasında kavga yaşanmış ve bir kişi bacağından silahla vurularak yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817