KÖRFEZ BELEDİYESİ 2. AMATÖR LİGİNİN ANA SPONSORU OLDU
 Körfez Belediyesi, Körfez’de spora ve sporcuya verdiği destek ağını daha da genişleterek sadece Körfez’e değil Kocaeli’nin genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine ve sporcularına destek olmak için önemli bir imza attı.  

SPORUN BAŞKENTİ “KÖRFEZ”

Birçok alanda yaptığı yatırım projeleri ile Körfez’in çehresini değiştiren Körfez Belediyesi, “Sporun Başkenti Körfez” sloganıyla sporda dev adımlar atmaya devam ediyor. Kocaeli Amatör Sporları Federasyonunda gerçekleşen Sponsorluk anlaşması Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın tarafından gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Spor Koordinatörü Metin Özkan, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ve Federasyon yetkilileri düzenlenen imza törenine katıldı. Samimi sohbetlerin ardından Başkan Baran ve Murat Aydın birlikte sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Aydın, “Bu Anlaşma Amatör Sporları Federasyonu Açısından Çok Önemli”

Körfez Belediyesi’nin sporun her alanında gerçekleştirdiği yatırımları övgü dolu sözlerle ifade eden Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (KASKF) Murat Aydın, “Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın ilimizde amatör sporlarına yönelik çok önemli katkıları var. Kendileri de “Sporun Başkenti Körfez” diye bir slogan başlatıp bu çerçevede önemli projelere imza attılar. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın göreve geldiği günden itibari ile şöyle bir bakıldığında kulüplerimize hem nakdi hem ayni olarak önemli yardımlar yapıldı. Bunun yanı sıra Körfez Belediyesi’nin kurmuş olduğu Körfez Spor Akademisi ve bu akademinin içerisinde üç bin öğrencinin olması Belediye Başkanı İsmail Baran’ın amatör sporlarına açık ve net bir şekilde destek olduğunu ortaya koymuştur. Bununla birlikte Belediye Başkanımız ile birlikte çeşitli toplantılar ve istişareler yaparak Kocaeli genelinde Amatör Spor Kulüplerine destek olma teklifimizi kendisine ilettik. Körfez Belediyesi yetkilileri ise bizim bu teklifimizi en iyi şekilde değerlendirerek geçtiğimiz ay başlayan 2. Amatör Liginin Ana Sponsoru oldu. Ligimizin isim hakkını alan Körfez Belediyesi’nin bu desteği bizim açımızdan çok önemli. Sporun gelişimi ve ilerlemesi adına yapılan bu destek karşısında belediye çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Bizim İçin Onur Verici”

Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan bu anlaşmanın kendileri için onur verici olduğunu ifade etti. Başkan Baran, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ilimizde spora yönelik çalışmaları ve faaliyetleri çok önemli. Federasyon Başkanımız Murat Aydın ile birlikte görüşerek bizde bu başarılı çalışmalara destek olmayı seve seve kabul edeceğimizi ilettik. Bu projede hedefimiz ve gayemiz sporu ilimizin geneline yayarak gençlerimize aşılamak ve sevdirmektir. Mutlaka her gencimizin sporun bir branşıyla ilgilenmesi şart. Sporla ilgilenen gençlerimizin sosyal ve eğitim hayatlarında daha çok başarılı olduğu gözlemlenmiştir. Bu araştırmaları göz önüne alarak geleceğimizin teminatı olan gençliğimiz için sadece Körfez’de değil, Kocaeli genelinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu çerçevede federasyonumuz ile önemli bir anlaşma gerçekleştirdik. Hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Baran ve Murat Aydın protokol anlaşmasını imzaladı. İmzalanan anlaşmanın ardından geçtiğimiz ay başlayan Kocaeli 2. Amatör Liginin adı Körfez Belediyesi 2. Amatör Ligi oldu.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817