Körfez Belediyesi Futbol Okulu Açılıyor
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Amatör spora ve sporculara verdiği önem ve destekle birlikte başlattığı Körfez Belediyesi Futbol Okulları kayıtları başladı.

Deneyimli Antrenörler

Geleceğin profesyonel futbolcuların yetişeceği Körfez Futbol Okulu kayıtları 11.10.2014 Cumartesi günü Körfez Belediyesinin kendi bünyesinde olan Akay halı saha spor tesisinde başlayacak. 2001–2007 Aralığında olan sporculara uzman antrenörler eşliğinde hizmet verecek. Körfezli çocuklar UEFA lisanslı Antrenörler tarafından eğitilecek. Körfez Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenleyeceği futbol okulunda eski futbolcu olan Metin Özkan öncülük yapacak. 

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle, yaptırdığı modern spor tesisleriyle Körfez Akay Çim Halı Saha Tesislerinde spor merkezi haline getiren Körfez Belediyesi Futbol Okulu Körfezli gençlere kapılarını tamamen açacak.

Kayıtlar Akay Spor Tesisleri Çim Halı Saha’da Yapılacak

Kayıtların başladığı Futbol Okulu’nda müracaatlar Körfez Belediyesi 95 evler Akay Spor Tesisleri Çim Halı Saha’da yapılabilecek. Futbol okulu hakkında bilgi almak isteyenler ayrıca (0262) 527 15 66 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Başkan Baran, “Amacımız Topluma Faydalı Gençler Yetiştirmektir”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı açıklamada Futbol okulunu açma amaçlarının çocukları sosyal ve sportif anlamda geliştirmek olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz eğitim programı iyi futbolcudan önce topluma ahlaklı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan kurtarıp onları böyle güzel uğraşlara yönlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tesislerimizde bir sporcunun yetiştirilmesi ve yetenekli bir gencin geleceğin futbolcusu olarak hazırlanabilmesi için tüm fiziki koşullar oluşturulmuştur. Çocuklarının geleceğini futbolda gören ailelerimizin gönülleri rahat olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz Körfez Belediyesinin Futbol Okulunda emin ellerde yetişeceklerdir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817