Körfez Belediyesi’nden Eğitime Bir Destek Daha
 Her alanda eğitime desteğini sürdüren Körfez Belediyesi, öğrencilerin fiziki şartları düzgün okullarda eğitim ve öğrenim yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Okul Kantini Kısa Bir Zaman İçerisinde Okulun Bünyesine Kazandırılacak

Bu kapsamda 100. Yıl İlköğretim Okulunda okul kantini inşaatına başlayan Körfez Belediyesi, halkında istek ve taleplerini değerlendirerek öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmesi adına modern bir kantin inşa ediyor. Öğrencilerin sağlıklı gıda tüketimlerinin ancak fiziki koşulları uygun kantinlerde olabileceği anlayışını benimseyerek başlayan kantin inşaatı kısa bir süre içerisinde okulun bünyesine kazandırılacak.

Okulların İhtiyaçları Bir Bir Karşılanıyor

Mevcut kantinlerin denetimlerini yapmakla birlikte okul kantini ihtiyacı bulunan okullarında bu taleplerini karşılayama gayret eden Körfez Belediyesi, eğitime sunulan destek kampanyasında yeni projelerde üretmeye devam ediyor. Avrupa standartlarında eğitim düzeyi, mekân ve donanıma sahip okulları bir bir Körfez’e kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran, okulların eksik olan malzemelerini ve tadilatlarını da yaptırarak Körfezli öğrencilerin daha iyi bir eğitim imkânı görmelerini sağlıyor.

Başkan Baran, “Eğitime Desteğimiz Devam Edecektir”

Çalışmalar doğrultusunda Körfez’deki okulların ihtiyaçlarının zaman kaybetmeden karşılandığı belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yeni neslin güvenli, huzurlu, planlı ortamlarda eğitim görmesi için okullarımıza desteğimiz devam edecektir" dedi. Gelen istek ve talepler doğrultusunda kantin inşaatına başlanıldığını belirten Başkan Baran, “Ekibimizle hızlı bir şekilde çalışmaya başlayıp kantin binasının yapılacağı alanı belirledik. Zaman kaybetmeden okul kantin inşaatına hemen başladık. En kısa süre içeresinde yeni kantini okulun hizmetine sunmayı planlıyoruz. Yapılan yeni kantin binasın da öğretmenlerin dinlenebileceği açık ve kapalı alanlarda bulunacak ayrıca öğrencilere daha temiz ve sağlıklı bir ortamda hizmet sunulmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817