Körfez bir bayan girişimci daha kazandı
 Körfez İlçesi bir bayan girişimcinin daha girişimiyle cafe restaurant olarak hizmet verecek olan işletme kazandı. Avukat İbrahim tavan tarafından hizmete açılan Cafe’N Yarımca’da halkın hizmetine sunuldu.

Alanında iddialı olarak hizmete başlayan Cafe’N, Mavi Nokta’da Muhasebe görevlisi olarak çalışan Nalan Tank Semiz tarafından işletmeye açıldı. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi Numara 77/B’de hizmete açılan Cafe- Retaurant’ın açılış kurdelasını ilçenin tanınmış avukatlarından İbrahim Tavan kesti. Tavan, açılış sırasında yaptığı konuşmada, sürekli akan suyun mermeri de delebileceğini örnek göstererek, işletmenin devamlılığını dilediklerini söyledi.

Açılışa, ilçenin tanınmış simaları da katılarak, Semiz ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Açılıştan sonra konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Açılışı yapılan Cafe’N, Nalan Tank Semiz tarafından işletilecek. Nalan Hanıma, Tüpraş’ta İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan eşi Dinçer Semiz ve oğlu Kaaner’de yardımcı olacak. Cafe-Restaurant olarak hizmet verecek olan işletmede, ev mantısı, makarna , salata, pasta, kurabiye çeşitleri, tost ve hamburger sunumu yapılacak. Cafe’N’nin en önemli özelliği de Yarımca’da Woffel yapıp satacak olan cafe olarak hizmet verecek. Cafe’de 5282422 telefon numarasıyla da sipariş verilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817