banner2752
banner2750
banner2776

Körfez Böyle Derbi Görmedi.!


Turnuvanın D grubunun iddialı iki takımı Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Körfez Erzurumlular Derneği arasında oynanan maç nefesleri kesti.

MAÇ 6-3 TAMAMLANDI

Oyunun başlarında dengeli giden maçı daha sonra rakibine üstünlüğünü kabul ettirerek etkili bir oyunun ardından Kocaeli Erzurumlular Derneği takımı 6-3 kazandı ve 12 puanla grupta liderliğe yükseldi. Körfez Erzurumlular Derneği ise bir maç fazlası olmasına rağmen 12 puan ve averajla grup ikincisi oldu. Karşılaşmaya dernek başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra kent protokolü de büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN SÖĞÜT İLÇEYİ BİRLEŞTİRDİ

Körfez ilçede düzenlenen turnuvadaki bu Erzurum derbisinin özel konukları vardı. Turnuvanın düzenlenmesi ile ilçede büyük bir birlikteliği sağlayan, sporun birleştirici unsurunu, Körfez Kent Konseyi ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını bütünleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de mücadeleyi izleyenler arasında yer aldı.

HERKES MAÇTAYDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcılarından Osman Yurt, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, vakfın kurucu başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, meclis üyesi Mehmet Sayım, iş insanı Mehmet Ali Boztaş, Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği yöneticileri ile çok sayıda Dadaş katıldı.

MAÇ SONU RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Karşılaşma sonrasında ise renkli görüntüler ortaya çıktı. İki derneğin yöneticileri ve protokol mensupları Erzurum türkülerinin eşliğinde bol bol halay çekerek eğlendiler. Ayrıca dernek yönetimlerinin hazırlamış olduğu tatlı ve diğer ikramlar da maç sonunda konuklara ikram edildi. Bu güzel buluşma sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e forma ve çiçek takdim edilirken, ayrıca belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, iş insanı Mehmet Ali Boztaş, Azmi Cihat Hatipoğlu, Mehmet Sayım ile bazı davetlilere forma hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan şahin 2 yıl önce

Güzel bir dostluk turnuvası devam ediyor
Spor Barış
Spor Kardeşlik
Spor Sevgi
Spor Dostluktur
Körfez bunu kanıtladı
Emeklerinize sağlık

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680